Активна почивка

Разходки с катамаран

Предлагаме ви увлекателни морски разхозки с катамаран "VOYAGER". Потопете се в красотата на Черно море. Катамаранът разполага с 4 каюти с двойни легла, всяка от които със собствена баня и тоалетна. Предлагат се разходки до остров Св.Анастасия и Св.Иван, както и маршрути по Ваше желание !

Lthumb katamaran5
Lthumb     8

Крепост Акра,Черноморец

Ранновизантийската крепост Акра на нос Акин датира от VI век, когато в най-тясната част от носа е построена масивна крепостна стена, охраняваща площ от 16 дка. Участъци от крепостни зидове и кули са запазени и до ден днешен с височина достигаща до 4 метра. При археологическо проучване, проведено в района на крепостта през 2012 г., са разкрити останки от град, 2/3 от който са разположени на сушата, а останалата част е под водата. Също така са открити множество монети, накити, керамика, фрагменти от предмети, изработени от стъкло.

ПЛАЖ

Специално за нашите гости, ние осигуряваме плажна ивица,само на 200м от комплекса, където Ви чакат комплект чадър и два шезлонга. Насладете се на красотата на един от най-китните и екзотични плажове по нашето Черноморие!

Lthumb 3.15