Забавления

Черноморец е събрал в себе си цялата красота на Черноморското крайбрежие и се явява уникално място за почивка, тъй като притежава 5 плажа със ситен светло-златист пясък, разделени от невероятно красиви скалисти брегове. За любителите на разходките, по уличките на градчето има много уютни и китни ресторанти предлагащи богато разнообразие на български традиционни ястия.

Централният плаж на Черноморец се намира в южната част на Бургаския залив и е любимо място за родители с малки деца, тъй като водата в морето е тиха и спокойна. Източната част на плажа представлява скалист бряг, който е предпочитан от любители на нудизма, скокове в морето и риболов. Плажът, който се използва от гостите на комплекс "Слънчев остров" се намира на 150 м. от комплекса, и е уникално съчетание на дървестна растителност и златист пясък, а на 1,5 км. се намира плажната ивица на къмпинг "Градина", където залива е особено подходящ за сърфинг.

Черноморец, прекрасно градче, уникално съчетание от великолепна природа със съвременна туристическа база и гостоприемството на местното население. Тих и спокоен курорт, подходящ за пълноценен отдих. Именно тук Вие можете да преоткриете вълшебната красота на Черно море.