НАШИЯТ СТИЛ

ЗА НАС

Основната дейност на нашата компания е строителство и менажиране на комплекси за целогодишен отдих.Съдействаме по време на целия процес на покупка, започвайки от подбор на варианти, съобразен с вашите изисквания и възможности, оформяне в собственост и обслужване на комплексите.

Удобства

Нашите комплекси съчетават в себе си всичко необходимо за комфортен отдих: обширни зелени територии, външни и вътрешни зони за релаксация, външни басейни, паркове, детски площадки и т.н. Всички апартаменти, които предлагаме са напълно готови за живеене, имат удобни планировки и са завършени „под ключ“ или напълно мебелирани.

ПРЕДИМСТВАТА НИ

Нашата компания се радва на безупречна репутация, благодарение на високото качество на строителство и уникалния дизайн. Елегантният стил на "SUNNY ISLAND" и "SUNNY ISLAND DELUXE" е създаден за хора с изискан вкус, които ценят качеството и забелязват всеки детайл. При строителството на нашите комплекси се използват строителни материали от най-високо и иновативно качество. Интериорът се радва на разнообразие, високо качество и най-важното: не се използва гипсокартон!