sunny island

sunny island

На живописен полуостров, в най-южния край на Бургаския залив, в слънчевото градче Черноморец, се намира най-слънчевият ВИП комплекс „Sunny Island”- само на 20км на юг от Бургас и на 5км от старинния град Созопол.Разположен в едно от недокоснатите ъгълчета на Българското крайбрежие, между градския плаж на Созопол и къмпинг „Градина”, точно срещу остров „Свети Иван”, 4-етажният ВИП комплекс „Sunny Island” се състои от две сгради - 1 и 2.Сграда 1 се състои от 28 апартамента, а сграда 2 от 125 / студия,двустайни и тристайни апартаменти.

SUNNY ISLAND DELUXE

Разположен в непосредствена близост до к-с "SUNNY ISLAND" е 4-етажният ВИП комплекс „SUNNY ISLAND DELUXE”. Той се състои от сграда с 30 на брой апартаменти - студия,двустайни и тристайни . На територията на комплекса има басейн и изключително богато озеленена територия за отдих.

Всички те имат южно изложение и вълшебен изглед към морето.Стъпаловидната архитектура и висококачественото строителство, в съчетание с обкръжаващата дива природа, придават на комплекса спокойствие и уют.“Sunny Island” е ваканционен комплекс от затворен вид с обширна територия и прекрасна инфраструктура, за престижна почивка, разполага с уникална градина с площ 6 000 кв.м и басейн на 3 нива.